Betoverende ballen automaat

Op zoek naar een origineel idee voor jouw bruiloft, (bedrijfs)feestje of andere bijzondere gelegenheid? Huur dan deze geluksautomaat, gevuld met betoverende ballen.

Eén en al liefs..

en leuks en moois en verrassends en positiefs en gezelligs ♡

De betoverende ballen automaat zit vol met positiviteit. Elke capsule is handmatig gevuld en bevat een lief briefje op een bedje van bloemen. Er zijn twee inspirerende collecties beschikbaar:

Kleine levenslessen en aanmoedigingen

Kleine levenslessen en aanmoedigingen

Kleine inspirerende momenten, gevangen in een lief briefje. Soms hebben we net even dat zetje in de rug nodig, een hart onder de riem of het gevoel dat ons verhaal ook het verhaal van een ander is.

Kleine levenslessen en aanmoedigingen

Verfrissende complimentjes

Wat mij betreft mogen we onszelf en elkaar wel wat vaker een complimentje geven! Deze collectie bevat een uitgebreide variatie aan originele complimentjes.

Heb je iets speciaals te vieren? Dan kan ik de lieve briefjes op maat schrijven en de betoverende ballen naar jouw wens vullen!

De lieve briefjes automaat is een unieke en originele aanvulling voor bruiloften, (bedrijfs)feestjes en evenementen. Laat jezelf en je gasten op een leuke manier verrassen