Sneldichten op locatie

Wil jij jouw gasten op een bijzondere manier een glimlach op het gezicht brengen? Dan kom ik graag als sneldichter lieve briefjes schrijven!

Lieve briefjes zijn kleine gedichtjes van grote betekenis. Deze liefdevolle gedichtjes en positieve berichtjes worden ‘on the spot’ bedacht en getypt of geschreven op papier met echte bloemblaadjes. Er zijn twee manieren om mij in te zetten.

Kleine ontmoetingen
Met of zonder één van mijn 5 verschillende kleurige typemachines vind ik een vast plekje op jouw evenement. Jouw gasten kunnen bij mij aanschuiven en iets vertellen over zichzelf of wat hen bezig houdt. Hier maak ik ter plekke een gedichtje van.

Onverwachte verrassing
Zo (on)opvallend als gewenst loop ik rond tijdens jouw evenement. Op basis van mijn indrukken, gecombineerd met kleine gesprekjes, schrijf ik lieve briefjes voor de bezoekers. Deze briefjes met positieve berichtjes overhandig ik ter plekke. De gasten krijgen zo een onverwachte verrassing als een blijvende herinnering aan het evenement.

Een lief briefje is als een spiegel die mensen uitnodigt om op een andere manier naar zichzelf te kijken. De mooie boodschap brengt altijd een lach op het gezicht. Het briefje wordt automatisch een bijzondere herinnering waardoor mensen met een goed gevoel terugkijken op het evenement.

Investering
Jouw investering is afhankelijk van de vraag! Als je mij laat weten wat je in gedachten hebt kijken we samen naar de mogelijkheden ♡

Ben ik als sneldichter ook een aanwinst voor jouw evenement, (bedrijfs)feestje of bruiloft? Wil je graag nog iets van mij weten? Ik denk graag met je mee!

Zij gingen jou voor!

Hospice het Vliethuys

Hospice het Vliethuys

Hospice het Vliethuys

Leaders for solutions

Aukje en Coen

Aukje en Coen

 

Aukje en Coen

Gemeente Den Haag

 

Stortvloed- spoken word event

Stortvloed- spoken word event

 AaBe Fabriek

 AaBe FabriekMarché Hoezee

Kweek conceptstore

 

Montmartre op de heuvel

Montmartre op de heuvel

Howie the Harp

Howie the Harp

Spulplein

Spulplein

Stek Breda

Co&Co dameskledingzaak

Natural Flow coaching

Natural Flow coaching