Liefbrief op locatie

Wil jij jouw gasten op een bijzondere manier een glimlach op het gezicht brengen? Dan kom ik graag lieve briefjes schrijven!

Lieve briefjes zijn kleine gedichtjes of verhaaltjes met een positieve intentie. De briefjes worden altijd op maat geschreven of getypt op papier met echte bloemblaadjes. Mensen kunnen mij vertellen over zichzelf, het briefje schrijf ik dan terwijl zij wachten. Het kan ook voorkomen dat ik schrijf over wat mij opvalt. Zo geef ik verwacht of juist onverwacht de verhaaltjes weg.

Een lief briefje is als een spiegel die mensen uitnodigt om op een andere manier naar zichzelf te kijken. De mooie boodschap brengt altijd een lach op het gezicht. Het briefje wordt een bijzondere herinnering en regelmatig een mooie bekrachtiging.

Investering
Jouw investering voor een dagdeel van 4 uur schrijven op locatie is 300 euro. Dit is inclusief BTW en materialen. Eventuele reiskosten zijn afhankelijk van de duur van de inzet en de locatie. Zet je mij liever wat korter of juist wat langer in? Dat kan natuurlijk ook!

Ben ik ook een aanwinst voor jouw evenement, (bedrijfs)feestje of bruiloft? Of wil je graag nog iets van mij weten? Ik denk graag met je mee!

Zij gingen jou voor!

Stortvloed- spoken word
28 september 2018

Swan Market
5 augustus 2018