Sneldichter op locatie

Wil jij jouw gasten op een bijzondere manier een glimlach op het gezicht brengen? Dan kom ik als sneldichter graag lieve briefjes schrijven!

Lieve briefjes zijn kleine gedichtjes van grote betekenis. Deze liefdevolle gedichtjes en positieve berichtjes worden door mij als sneldichter ‘on the spot’ bedacht en getypt of geschreven op papier met echte bloemblaadjes. Er zijn twee manieren om mij in te zetten.

Kleine ontmoetingen
Met of zonder één van mijn 5 verschillende kleurige typemachines vind ik een vast plekje op jouw evenement. Jouw gasten kunnen bij mij aanschuiven en iets vertellen over zichzelf of wat hen bezig houdt. Hier maak ik ter plekke een gedichtje van.

Onverwachte verrassing
Zo (on)opvallend als gewenst loop ik rond tijdens jouw evenement. Op basis van mijn indrukken, gecombineerd met kleine gesprekjes, schrijf ik lieve briefjes voor de bezoekers. Deze briefjes met positieve berichtjes overhandig ik ter plekke. De gasten krijgen zo een onverwachte verrassing als een blijvende herinnering aan het evenement.

Een lief briefje is als een spiegel die mensen uitnodigt om op een liefdevolle manier naar zichzelf te kijken. De mooie boodschap brengt altijd een lach op het gezicht. Het briefje wordt automatisch een bijzondere herinnering waardoor mensen met een nog beter gevoel terugkijken op jouw feest of evenement.

Jouw investering

* Anderhalf uur sneldichten
* Inclusief schrijfmaterialen en inzet van retro typemachine
* A6 briefjes met echte bloemblaadjes
* Vrijgesteld van BTW
* Drie uur sneldichten
* Inclusief schrijfmaterialen en inzet van retro typemachine
* A6 briefjes met echte bloemblaadjes
* Vrijgesteld van BTW

Uniek karakter
Jij bent helemaal jezelf. Net zoals elk feest, elk evenement een eigen uniek karakter heeft. Ik denk graag met jou mee over de beste manier om jouw speciale gelegenheid onvergetelijk te maken. Wat dacht je er bijvoorbeeld van om mijn inzet te combineren met de ‘Betoverende ballenautomaat‘? Het mag duidelijk zijn, aan de hand van jouw vraag kijken we samen naar de mogelijkheden ♡

Wil jij de gasten van jouw evenement, (bedrijfs)feest of bruiloft ook een onvergetelijke tijd bezorgen? Ik kijk er naar uit om met je in contact te komen. Je vindt me hier, van hart tot hart.

Benieuwd hoe anderen het samenwerken met mij hebben ervaren? Je leest het hier! Wil je mij liever eens in actie te zien? Kijk dan dit filmpje waar ik te gast was bij ElisabethTV.

Zij gingen jou voor!

Museumnacht Rotterdam

Museumnacht Rotterdam

Museumnacht Rotterdam

Bibliotheek Theek 5

Frankenlandgroep

Frankenlandgroep

Frankenlandgroep

Coöperatie DELA

Gemeente Breda

Gemeente Breda

Hospice het vliethuys

Hospice het vliethuys

Leaders for Solutions

Leaders for Solutions

Marian en Matthias

Marian en Matthias

Aukje en Coen

Aukje en Coen

 

Aukje en Coen

Gemeente Den Haag

 

Stortvloed- spoken word event

Stortvloed- spoken word event

 AaBe Fabriek

 AaBe FabriekMarché Hoezee

Kweek conceptstore

 

Montmartre op de heuvel

Montmartre op de heuvel

Howie the Harp

Howie the Harp

Spulplein

Spulplein

Stek Breda

Co&Co dameskledingzaak

Natural Flow coaching

Natural Flow coaching