Complimentje geven

Liefdevolle en betekenisvolle

COMPLIMENTJES GEVEN

Om iemand een complimentje te geven hoef je helemaal geen ingewikkelde dingen te doen of te zeggen. Het belangrijkste is dat de woorden recht uit je hart komen, wat het ook is dat je wilt zeggen.

Ben je even zonder woorden, maar wil je toch heel graag een complimentje geven? Of anderen de gelegenheid geven om elkaar complimentjes te geven? Download dan de lieve briefjes scheurposter gevuld met waardevolle woorden die niet kunnen wachten gehoord te worden! 

KLEINE OP-WEG-HELPERS VOOR JOUW EIGEN BETEKENISVOLLE COMPLIMENTJE

Wat is het dat je bewondert?

Het is natuurlijk heel makkelijk om iets willekeurig leuks te zeggen. Wanneer je een betekenisvol complimentje wilt geven, kan het helpen om net even iets verder te denken dan wat je op het eerste oog ziet. Wat is het dat je oprecht in iemand bewondert?

Wees specifiek

Probeer wat je wilt zeggen zo specifiek mogelijk te maken. Dus vertel naast wat je bewondert, ook waarom je het bewondert. Wat is bijvoorbeeld het effect van dat wat je ziet? 

Zeg het gewoon!

Onthoud dat iedereen het leuk vindt om een complimentje te krijgen. Er is dus eigenlijk geen enkele reden om ze niet rijkelijk te delen. Want wat is het ergste dat je kan gebeuren, dat je een complimentje terug krijgt?

OP ZOEK NAAR EEN COMPLIMENTJES-EXPERT?

Hoi! Ik ben Linda Blij, professioneel bewonderaar en uitbundig liefhebber van de liefde

Als sneldichter verras ik al jaren op straat en online mensen met op maat geschreven lieve briefjes. De schoonheid die ik in de ander zie vertaal ik in een gedichtje dat zich nog lang laat koesteren.

Lees hier hoe je mij als sneldichter in kunt zetten om jouw gasten te verrassen bij jouw evenement! Wil je op een andere manier samenwerken? Neem dan hier contact op!