Officieuze stadsdichter van Breda

Spontane ontmoetingen

van hart tot hart ♡

Als dè Officieuze stadsdichter van Breda verras ik vanaf ‘mijn’ bankje in het Valkenbergpark voorbijgangers met persoonlijke gedichtjes. Wie bij mij plaatsneemt ontvangt de open uitnodiging iets te vertellen over zichzelf en wat hem/haar/hen bezig houdt. Het moois dat zij laten zien, geef ik in liefdevolle woorden terug. 

Het is mijn missie om ieder mens met de bril van liefde te laten kijken naar zichzelf èn naar elkaar. Want als we kijken door een bril van liefde, zien we alleen maar schoonheid.

Ik geloof dat ieder mens het verdient om gezien en gehoord te worden.

Om zich geliefd en gekoesterd te voelen, niet in de minste plaats door zichzelf.

Zodat iedereen de ruimte in kan nemen, die hij/zij/hen zo hartgrondig verdient.

Want ik geloof ook, dat als wij in onze kracht gaan staan. We in staat zijn om met liefde, werelden te veranderen.

Als sneldichter met een missie ben ik altijd op zoek naar mooie samenwerkingen. Heb jij een mooi idee? Of zou je mij graag als sneldichter inzetten? Laat van je horen, ik kijk er naar uit om je te ontmoeten!

IN DE MEDIA

Krant BN De Stem schreef een artikel over mij en mijn lieve briefjes. Lees het mooie stuk hier terug!