Werk met mij

Wat leuk dat je overweegt mij in te zetten! Samenwerken kan op verschillende manieren. Heb je iets bijzonders in gedachten? Ik denk graag met je mee ♡

Lieve briefjes voor jouw gasten

Liefbrief op locatie

Een positieve bijdrage aan jouw evenement met op maat geschreven lieve briefjes.

Wat een leuk idee! Laat mij snel meer zien ♡

Of, wat dacht je van....

De Betoverende ballen automaat

Verras je gasten met deze toffe automaat, gevuld met lieve briefjes. Deze geluksbrenger is te huur en wordt gevuld met een collectie briefjes van jouw keuze. Een originele manier om nog meer positiviteit te brengen op jouw bijzondere gelegenheid.

Hoe tof! Ik lees graag nog wat meer ♡

En last but not least..

(Troost)Cadeautjes op maat

cadeautje op maat

Op zoek naar een origineel en persoonlijk cadeau voor iemand speciaals? Verras hem of haar met een op maat geschreven cadeautje. Zoals een gedichtje in een vintage lijstje. Of een retro doosje vol met lieve briefjes.

Dat klinkt goed! Daar wil ik wel meer van weten ♡