Cadeautjes op maat

Een origineel

Lief briefje op maat

Wil je iemand iets bijzonders vertellen, maar kun je de juiste woorden niet vinden? Ik help je graag! Aan de hand van de informatie die jij me geeft schrijf ik een lief briefje. Dit kan een gedichtje zijn, of een verhaaltje, altijd bol van liefde.

Klein en fijn
Een lief briefje op maat van ca. 4 regels schrijf ik voor 25 euro.

Mega en mooi
Is er iets meer te vertellen? Een lief briefje op maat van 4 tot ca. 8 regels schrijf ik voor 40 euro.

Super en indrukwekkend
Heb je nog iets meer in gedachten? Dan denk ik graag met je mee en stemmen we de prijs samen af.

Na jouw goedkeuring druk ik het liefs op papier met echte bloemblaadjes. Om het af te maken kan ik het briefje inlijsten in een retro of vintage fotolijstje. Deze kun je binnenkort vinden via mijn online winkel.

Een verrassend

Dapper doosje

Een maand lang, elke dag een lief briefje!

cadeautje op maat

Een dapper doosje is een retro of vintage doosje gevuld met 31 lieve briefjes. Aan de hand van een kort gesprekje met jou verzamel ik de input en schrijf de briefjes. Dit kan zijn vanuit een speciaal thema, of gewoon, over wat jij zo leuk aan hem of haar vindt.

Wauw!
Een dapper doosje schrijf ik voor 70 euro, dit is inclusief het unieke doosje. Deze kun je natuurlijk zelf kiezen. Net als het papier, zoals gerecycled kraftpapier of papier met echte bloemblaadjes.

Vaste collecties
Dappere doosjes zijn ook te vullen met een aantal vaste collecties voor bijzondere situaties. Zoals kleine complimentjes, doorzettertjes in uitdagende tijden en heldhaftige hartjes speciaal tegen liefdesverdriet. Kies je voor een van deze series dan kost het doosje 15 euro. Je kunt de verschillende collecties briefjes en vintage doosjes binnenkort vinden via de winkel.

Mooie voorbeelden

Ter inspiratie

Lieve Madelon

Mark is al 15 jaar samen met zijn lieve Madelon. Na een kort gesprekje schreef ik in opdracht van Mark een doosje vol liefs.

Madelon heeft nog dagelijks een nieuw klein briefje uit haar doosje. En telkens is ze weer blij verrast. Op die manier mag ik meegenieten :)’

Een koffertje vol

‘We gaan met het hele gezin een weekend weg. Ik zou het zo leuk vinden als iedereen bij aankomst een lief briefje op zijn kamer heeft staan.’ Zo schreef ik voor Mark een koffertje vol, met 11 lieve briefjes en een dapper doosje.

‘De lieve briefjes waren een groot succes! Waardering alom van iedereen.’

cadeautje op maat

De wijze levenslessen van Mike

Een hart onder de riem voor de lieve Mike. In opdracht van Nora schreef ik een doosje vol met alle wijze levenslessen die ze van Mike heeft geleerd. Gewoon om hem te laten zien dat hij een held is, zonder het zelf te beseffen.

Dan pak ik een kopje koffie en ga ik er even goed voor zitten. Op mijn gemak rol ik zo’n briefje uit en laat het even op me inwerken. Een goede manier om de dag te beginnen!’