Bestelinformatie

Betaling
De prijzen op de website zijn exclusief verzendkosten. Betaling kan via Ideal of Paypal. Als de betaling is ontvangen zal de bestelling in behandeling genomen worden. Ik behoud het recht de bestelling te cancelen en, indien van toepassing, het reeds overgemaakte bedrag terug te storten.

Levertijd
In Nederland heb je je bestelling binnen 2 à 3 werkdagen in huis (met uitzondering van weekend- en feestdagen.). Heb je na 5 werkdagen je bestelling nog steeds niet ontvangen? Neem dan contact met mij op via linda@liefbrief.nl.

Verzending
De bestelling kan op verschillende manieren verzonden worden. Dit is mede afhankelijk van het product dat je gekozen hebt.

Dapper doosje
De dappere doosjes worden als pakketje verzonden. Wanneer je het pakje thuis wilt laten bezorgen kost dat €6,50. Je kunt er ook voor kiezen het pakketje op te halen bij een DHL servicepunt, dit kost €5. Wanneer je voor deze optie kiest kun je in het opmerkingenveld noteren naar welk servicepunt het pakketje gestuurd mag worden. Een overzicht van de punten is te hier te vinden : https://www.dhlparcel.nl/nl/consument/dhl-servicepoints

Lief lijstje
De lijstjes worden als brievenbuspakje verstuurd via PostNL. Dit kost €3,80.

Verpakking
Sommige producten zijn breekbaar. In alle gevallen worden zij zorgvuldig verpakt en aangeboden bij de postmaatschappij van keuze. Ik ben niet aansprakelijk voor schade, het vermist raken of diefstal tijdens de verzendprocedure. Mocht je toch iets hebben ontvangen dat beschadigd is? Laat mij het dan even weten! Dan kunnen we samen kijken naar een oplossing.

Gratis verzending
Bij een bestelling boven €50 is de verzending gratis. Woon je in Breda of directe omgeving? Laat het mij even weten! Dan kom ik graag de bestelling persoonlijk bij je afgeven.

Mogelijkheid tot afhalen
Het is mogelijk om de gekozen producten persoonlijk op te halen en contant te voldoen. Dit kan in Breda, na het maken van een afspraak via mail.

Ruilen of retourneren
Een besteld product voldoet soms niet aan de verwachting en daarom wil je het retour sturen. Dat is geen enkel probleem. Je hebt 14 dagen de tijd om zonder opgaaf van reden het product te retourneren, ingaande op de dag dat je het product ontvangen hebt. Uitzonderingen hierop zijn de producten die speciaal voor jou op maat geschreven zijn.

Je kunt mij laten weten dat je jouw bestelling terug wilt sturen via linda@liefbrief.nl. In deze mail kun je de volgende gegevens noteren:

  • Het product dat je terug wilt sturen
  • Datum dat je het ontvangen hebt
  • Jouw naam en bankrekeningnummer
  • De reden van retour (niet verplicht, maar helpt mij enorm)

Ik stort het aankoopbedrag terug wanneer ik binnen 14 dagen na de retourmelding het product in goede orde en zonder schade weer ontvangen heb. De kosten voor het de retourverzending zijn voor eigen rekening.

Niet tevreden?
Wanneer je om wat voor reden dan ook niet tevreden bent over de bestelde artikelen of de afhandeling van je bestelling dan kun je uiteraard contact met mij opnemen. We kunnen dan samen naar een oplossing zoeken.